desember 2011

GODT NYTT ÅRVi takker for det gamle, og ønsker det nye året velkommen.
Jeg har tro på at 2012 blir et spennende og innholdsrikt år.

GOD JULEn riktig God Jul ønskes deg og dine,
fra meg (og mine)

Juleferie

Årets innpakkingsprosjekt;


Pakket og klar, så og si.
I natt ble jeg omsider ferdig med pakking av årets julegaver. Nå gjenstår kun en siste finish med bånd på enkelte av de. Så skal bager og kofferter pakkes før avreise etter jobb. I dag bærer det hjem til Telemark for å tilbringe julen sammen med familie og venner. Det skal bli fantastisk.

GOD JUL

I jakten på julestemning


Stemningsbilde fra kveldens tur i NydalenDen kommer og går, julestemningen. Og mens jeg forsøker å tviholde på min barndoms jul-følelse, dukker den opp litt nå og da, når jeg minst venter det. Det er rart dette med tradisjoner og minner, når man blir eldre merker man jo at ting ikke er fullt like stas lenger, selv om man kanskje skulle ønske det. Som f.eks. jule(barne)tv, tradisjonen tro ser på det hvert år. Helst skulle jeg kjent på spenningen og følelsene jeg hadde da jeg var barn hvert år, sukk.. Julen er heldigvis noe fint for meg, jeg får trøste meg med det og fortsette å tviholde på det jeg kan.

Julelys og levende lys er defintivt noe av det som er en del av julen, og risgrøt har jeg spist en god del av denne måneden :-) Dessuten er gleden av å glede andre, kanskje den største :-)

En "julete" klem fra meg ♥

På ønskelisten..


Krus (kopp?) fra tineKhome

Fjerde advent


Fjerde søndag i advent allerede, og alle de fire lysene er tent. 

Jeg hadde helst sett for meg at jeg satt og pakket inn de fleste gavene på denne tiden i dag, men den gang ei. Jeg valgte å ta en kosesøndag, og utsatte gaveshoppingen til i morgen (og tirsdag og onsdag, evt.). Det tar meg kanskje mer enn én runde siden jeg ikke har begynt på årets gaver!!!
Med ønskelister og planlegging skal nok det gå ganske fint...

I dag var det usedvanlig godt og friskt ute. Litt julepreg over turen da vi passerte Plantasjen hvor det var flust med mennesker på juletrejakt. J.u.l.e.s.t.e.m.n.i.n.g.


Håper julehandelen går greit, så gleder jeg meg til innpakking med fin julemusikk i stua. 

Stemning

Tipp topp tommel opp for en fin uke.
Mandag, en fin start på uken i form av lunsjdate med "mannen"(så godt som etter 11(!) år sammen på nyåret. Onsdag, massasje på Dai Kai (julegave fra jobben), anbefales. Og ikke minst ukesavslutningen, som var et svært så vellykket julebord med flotte kollegaer på fredag :) Nydelig mat på Smia Galleri.

Nå skal jeg nyte fridager, julemusikk og gaveshopping :)

Ha en fin og julete helg *<:o)

julebordHer er forrett og dessert; Laks i nori med avocadosalat (mm..)
og
riskrem m/ bær og mangosorbet, ny vri.
Glemte og avbilde den fantastiske hovedretten, som var biffillet av hjort.
Helt nydelig.

Allerede en favoritt


Skjerfene i bomull og silke (50/50) fra Becksøndergaard

De er store, varme og gode, godt brukt med andre ord. Foreløpig har jeg to, men tar gjerne imot flere, f.eks. til jul.. Også de i 100% bomull, de er også litt rimligere i pris.

Så vet du det, om du skulle være interessert og i tvil om jeg ønsker meg skjerf ;-)

Dear Santa...Jeg trenger ønsker meg en "gullbelagt" klokke til samlingen ♥

Disse står øverst på ønskelisten.

Jul i hus

Julestemning ♥

Ha en fin 3. søndag i advent.

Timeout


Litt kveldskos før morgendagens fredagsinnspurt, før det er helg igjen, allerede. Vi får helgbesøk av mamma og mitt yngste tantebarn - min herlige niese. Det gledes.
En kopp deilig cappuchino nytes i kveld.

Kjært barn har mange navn...


AMIGO
 har et mangfoldig utvalg!
Han har nemlig fått maaange "ekstranavn" med tiden, og blir titt og ofte kalt
alt annet enn hans faktiske navn...

I rekken blant kallenavn finnes: lille reven, snuske-rusken, prupp(en), snupp(en), bjørnen, snuppe-luppen, rampe-ronny, pigo, lille lucifer, pippin, ruske sara(!), bompi, bebin, kosekladden, guttebass ++

Syns det er litt artig når jeg tenker over det, for navnene "bare kommer av seg selv", 
så listen med navn stopper vel ikke her.. :-)

Min lille SØTNOS (som forøvrig er et annet aktivt kallenavn) ♥

DEAR


Litt dyriske innslag i interiøret:

Passer spesielt godt nå som det er jul og vinter.

Reinsdyr, rådyr og hjort (litt usikker på hva som er hva til tider), er alle fine i mine øyne.
Og som dere kan se bærer hjemmet litt preg av det for tiden.

SHOELOVE

H.O.T.

Bildet er lånt av den søte, "cathinthecity"
 

Julebord 2011


Årets julebord med jentene ♥
Det skal nevnes at vi er en trofast gjeng med barndomsvenner på seks, fra flotte Telemark. Men det ble den faste trekløveren i Tigerstaden som møttes for mat & drikke, god stemning og pakkelek =)

(02.12.11)


Pakkelek på gang..

Vi gjorde det veldig enkelt i år (siden det bare ble oss tre som er bosatt i Oslo), men ikke mindre koselig og smakfullt av den grunn.
Takk for nok en fantastisk kveld, jenter.

Kanskje vi rekker et til.. ;-)

Desember


Nå kan man uten tvll ta frem julepynten, i hvert fall i mitt hus :-)

Jeg startet nokså forsiktig pynting ved første advent i år, men i løpet av morgendagen, skal nok mye av julen være i hus. Noe som passer utmerket fordi jeg får to av de beste jentene på besøk. "Oslojentene"(de av oss som bor i byen) skal ha vårt årlige julebord♥

TROLLHASSEL

I år har jeg fått tak i trollhassel (ikke selvplukket riktignok, men fra butikk), som jeg har pyntet med litt julekuler og diverse. Jeg syns det gjorde seg såpass, og ble så stemningsfullt at jeg nå er i tvil om det blir noe juletre i år..i hvert fall i full str.
I fjor hadde vi et passelig tre til vår leilighet, men etter å ha hørt, og deretter lest meg opp på hva man kan risikere å få med seg av flere tusen(!) basselusker (les; innsekter, larver, edderkopper), hadde jeg bestemt meg for at det uansett skulle bli et i plastikk. 
Jaja, nå satte jeg kanskje deg på denne tanken? Vel, kanskje visste du det fra før, kanskje ville du vite det, eller kanskje ikke...
Det finnes jo så fine kunstige også nå, selv om det ikke blir helt samme sjarmen.

Akk, det finnes så mye nydelig julepynt at det blir stadig "bittelitt" påfyll år etter år.. ;-)

Det er så kos med de ulike (små) juletradisjonene man skaper
Håper du også koser deg med julemåneden. 

cecilieespeset

cecilieespeset

27, Oslo

Jente i beste alder, som bor i Tigerstaden sammen med min kjære og vår lille papillon, Amigo. Utdannet sosionom, og jobber i psykiatrien. Interiør, mote -og fotointeressert. Velkommen til min blogg. All tekst og bilde er av meg om ikke annet er (opplagt) oppgitt, jeg ser helst at du spør om det er noe du ønsker å låne. Håper du vil trives her inne.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits