november 2011

PEACE


Som resten av befolkningen, i hvert fall blogglandia og moteverden (og kanskje også den resterende biten), har jeg fått øynene opp for peacetegn (igjen). Bl.a. på interiør og accessoarer.


Ekstra svak er jeg for smykker med peaceanheng, og har derfor gått til anskaffelse av et par. Favoritten er dette (til høyre), som henger på et sort dobbelt semsket bånd, her sammen med flere lærbånd. Like fint til hverdag som fest.

"Peace out" ..he-he!

Et lys er tent


For første søndag i advent ♥


"Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede"

Ønsker deg en fin adventstid :-)
Cecilie

Forberedelser :)


Her har dagen gått til adventsforberedelser;

Tallene har fått seg en makeover, og har gått fra hvitt til sølvgrått. Det syns ikke så godt (bildet til høyre) da det er etter første strøk, men det blir bærre lekkert etter strøk 2 eller 3.

* * *


Man tager hva man haver..

Det ble mye advent på jobb også, hvor jeg måtte improvisere litt. Jeg plukket noen kongler, fant frem isoporkuler, og spraylakkerte litt. Jeg syns det hjalp seg med litt hvitt og sølv, og resultatet ble ikke så aller verst :-)


Julestemning og kos med julebrus & julenøtter 

Sort i mitt hjem


Her i hjemmet går det i HVITT, grått, sink, og sølvgrått,
med noe innslag av beige / lin.
 

Black details
 

Dette sorte lyset (H&M Home) er unntaket, og er vel det eneste du ser av sort i mitt hjem, sett bort ifra hvitevarer/elektronikk (jeg ikke har kunnet velge i stål eller hvitt). De hvite lysene var en gave, og har jo også litt sorte detaljer. Jeg merker at jeg er moden for litt sort.

Lurer på om de sorte spisestuestolene skal få pryde det hvite bordet igjen, en gang i fremtiden...(snart).
 

Todays Perfect lunch

M-mm!
Cappuchino, juice, eggerøre og spekeskinke..

En deilig dag, energisk og effektiv.
Jeg har vært fullstendig tappet for energi og virkelig kjent på mørketiden de siste ukene. Ikke engang ordentlig dagslys har det vært, bl.a. fordi sola har glimtet med sitt fravær. Turene utendørs har derfor ikke gitt meg så mye mer enn frisk luft. Jeg har av den grunn ventet på dagslys om ikke annet, og i dag viste til og med sola seg. Helt herlig! Vi startet derfor dagen med en fin tur, og deretter fikk jeg gjort unna litt adventsærend og tatt ukesvasken i heimen. Kunne ikke passet bedre med fri i dag. Dette har vært en av de bedre dagene på lenge, grunnet sol og lys. Tommel opp!

JEG GLEDER MEG TIL Å TA FREM LITT JULEPYNT SNART ;-)

To fluer i ett smekk


Amigo har lekt Chihuahua i dag...

Hihi, ser ut som han er litt utilpass til høyre her, men sannheten er at han hadde god plass og så virkelig ut til å trives. Faktisk så tror jeg at, om Amigo fikk velge ville han vært med titt og ofte, men han er som sagt ingen chihuahua, og har heller ikke vekt som en(!) Hehe.. man kjenner 4-5 kg på armen..


Dessuten liker han å gå og være ute, såklart (som forsåvidt gjelder for alle hunderaser med mindre de blir oppdratt til noe annet, ikkje bra..)!
Men i dag slo vi to fluer i ett smekk. På den måten fikk vi gått tur samtidig som (mat)mor fikk unna noen ærend. Passet veldig fint.

"Once U go Mac"


"You'll never go back".

Vel, det er noe i det, og for min del gjelder det Apple generelt.
Jeg har blitt så glad i produktene til Apple, og har ingen planer om å bytte de ut.

Min lille eplesamling:
Det startet for noen år tilbake med iPod (nano), som jeg fikk i gave. Deretter gikk jeg til innkjøp av iPhone, som jeg har hatt siden første utgave ble lansert i Norge. Sist men ikke minst kjøpte jeg meg min høyst elskede MacBook (Pro)

Back on track med iPhone 4S - det nyeste tilskuddet
Som nevnt tidligere ble min iPhone stjålet for noen uker tilbake, og det er med glede at jeg nå har fått igjen iPhone, og det i ny utgave.

(Det er rart hvor "avhengig" man blir av disse duppedingsene)
 
iPhone er min lille hjelper og underholder i hverdagen: med alt fra internett, kamera, musikk (spotify - som er helt genialt), huskeliste og to do-list både i jobb og privat, til mindre viktige ting som liste over cravings og hvor jeg får kjøpt det ;-)

I ♥ Apple

"sweet" gift


Etter å ha vært barnevakt (les: hundepass) for Siba i helgen, kom mamma'n og pappa'n tilbake fra Tyskland med dette til oss;


Se så nydelig og søt sjokolade 
Nesten for fin til å spises.. men det betyr ikke at vi klarte å holde oss unna.. Den var søt også ;-)


Vi er heldige. Amigo fikk også gave, en tøff leke :-) 

Høstdag


Det er fortsatt høst i hovedstaden.. I hvert fall per i dag.
Jeg oppdaget plutselig et lite løv på støvelen min under dagens tur..
 

Det har vært noen kaldere dager, og jeg trodde at vinteren var kommet, det var jo t.o.m. blitt hvitt (av rim) rundt om i deler av byen. Men i helgen har vi alså hatt noen milde dager igjen, og det føles som høst. Det er for såvidt ikke meg imot, jeg er kjempefornøyd med høsten/vinteren frem til nå. Men jeg ønsker meg en hvit jul, og gjerne litt snø gjennom desember.

Tenk at det er "første søndag i advent" om én uke allerede, jeg gleder meg til å ta frem pynten!!

Doggy Love


♥ Amigo & Siba ♥

Amigo har besøk av sin nabo og lille venn, Siba i helgen.
Men det er visst ikke like stas å dele mamma & pappa med noen andre, heller ikke å ha noen andre traskende rundt i hjemmet døgnet rundt. Ute henger de på hverandre som erteris, men inne er de nokså anderledes. Det er overraskende lite kos og lek de to imellom. Koselig er det likevel med besøk.

Cheers to the fricken' weekend, I'll drink to that - YEAHiYEAH

Omsider er hjemmet shinet, herligt herligt!
Etter en uke med jobb og influensasymtomer, har ikke husarbeid vært prioritert.
Det har derimot jentene => 
Herlig stemning og thaimat på Yayas, torsdag kveld. Et glass rødt til maten i selskap av de beste jentene ♥Herlige helg og fri, fantastisk deilig.
Vi har riktignok en ekstra hund i helgen, men det merker vi ikke stort til. Vi passer en liten Shitzu..

Fra det ene til det andre, og til innleggets bildevalg; Jeg har sett en del "Zaloflaske tema" rundt på ulike blogger, og her er altså min form for oppbevaring av den grønne geniale vesken. Enkelt og greit, og vi slipper at den mindre pene flasken blir stående fremme (etter at mannen i huset glemmer og sette den tilbake i skapet, hvor undertegnede febrilsk forsøkte å gjemme den)...

Nå er det ut på tur (aldri sur), før det er duket for pizza.
HAPPY WEEKEND!

MOCHA

Ikke fullt like fancy på smak, som utseende syns jeg.
Men alt blir bedre med litt hasselnøtt... He he, litt utenom det vanlig vil jeg tro, ettersom kaffe mocha (sjokoladekaffe) er ganske søtt i seg selv. Men det smakte med en liten slump sirup i.
Svært lite, ettersom det straks blir for søtt. Noen edle dråper der altså..

Gleder meg til å få fylt på kaffelageret snart, in need of some Latté.

I L♥VE my Dolce Gusto

Hverdagslykke


Herlig å komme hjem
 (etter senvakt), og finne to nye blader i postkassa :)


Bolig PLUSS / COSTUME

*SMIL*

"Dagens", her om dagen..


FUSKE-
pels! Så har vi oppklart det, om det skule være noen tvil.

For meg, som må være den verste frysepinnen gjennom tidene, er det helt ypperlig med denne varme & gode ("pels")vesten. Jeg har postet og "reklamert" for den tidligere, men den er bare god.

Ikke minst er den fin å se på (i mine øyne), så hva skal man med ekte pels fra en forkastelig pelsindustri? Nada, om du spør meg!

høstkos / telys


Det blir mye levende lys på denne tiden av året;


Det er noe av det fineste med denne årsiden, å ha det lunt og godt inne når det er kaldt og mørkt ute..

Happy Weekend (11.11.11)


LOVE THIS

Bildet er lånt

Nailpolish


Nye farger til samlingen av neglelakk.
En mørk rød (Cherry) og en beige med hint av grå og lilla (Taupe / Creme).
Neglelakken får du på H&M for en "slikk og ingenting" (kr 9,50,-)! Satser på at den sitter et par dager..

Late breakfast


Rettere sagt brunsj, da det ble nærmere lunsjtid.

En typisk sen og lat, men fortsatt behagelig start på dagen for meg og Amigo :)
Dagens første måltid ble deilig hjemmelagde knekkebrød.
Litt småpusling i hjemmet ble unnagjort, før det var tid for litt kaffekos. Deretter fikk vi omsider somlet oss ut på en lengre tur (enn dagens første luftetur) før mørket la seg. Nå har vi begge fått en fin posjon frisk luft, og i alle fall jeg friske roser i kinnene.

I morgen er det full fart igjen, og det er gledelig at denne uken byr på litt forandringer. Onsdag er det "fagdag", som er både faglig nødvendig og hyggelig. Vi benytter oss av eksterne kurslokaler, som i seg selv er ålreit, det fine er at det er på en bondegård :-) Så da blir det nok et besøk eller to i stallen og fjøset. Jeg jobber forøvrig innen psykisk helse (psykiatri), hvor det stadig dukker opp utfordringer og tema til drøfting.


MED ØNSKE OM EN FIN UKE TIL ALLE :)
 

Xmas teaser


Joda jeg har begynt med litt juleforberedelser. Bl.a. tanker rundt årets adventslysestake, faktisk så har jeg begynt å plalegge litt i praksis også. I år sikret jeg meg lysbrettet i "betong" fra Åhléns, som ble utsolgt for meg i fjor. Jeg klarte ikke dy meg, og har også kjøpt inn litt smått og rimelig dekor fra Kremmerhuset.

Nå gleder jeg meg til pynting og julestemning i hjemmet ♥

Jentetid


Hjemme etter en koselig jentekveld med fineste Anne :-)

Rødvin, italiensk pizza (Annes nydelige m/ blåmuggost, parmaskinke, oliven & fersk rukkola), og en hel del skravling.
En perfekt og etterlengtet jentetid med andre ord.

Takk for i kveld ♥

Taconight

En god "gammeldags" tacokveld denne fredagskvelden :)
Levende lys, god mat, godis, fredagens gullrekke på tv, og kjærestepar i sofakroken.
♥ fredagsmys ♥Velkommen fredag :)

Du trenger ikke be meg to ganger..
Nydelig kanelbolle fra bakeriet Godt Brød

GOD HELG til alle!

Lyng ute - Lyng inne

Her har Lyng vært like populært inne som ute i høst. Jeg blir så glad (og kry) over å se, at ved inngangspartiet står lyngen like flott som om jeg skulle satt den ut i går. Og i en vase i stuen har den holdt seg usannsynlig lenge!

Nok en mild og deilig høstdag. En fin start på dagen med 12 grader da jeg kjørte til jobb i morges.
Til nå vil jeg si meg svært fornøyd med høsten i Tigerstaden, og jeg krysser fingrene for at snøen uteblir til selveste julemåneden. Det er kommet såå mye fin og koselig julestemning i butikkene (allerede), og jeg kjenner at jeg gleder meg til adventstid og jul.

BEDROOM


S.o.v.e.r.o.m.
Deler av det i alle fall, nærmere bestemt "min del". 
Vi har hver vår side av sengen med skapplass (og en felles kommode), derav "min og hans" del.

Materialistisk lykke...

 

iPhone 4S


Hvit er bestillt :)

Jeg ble frastjålet min hvite iPhone 3GS for noen helger tilbake, så da passet det i grunn at apple har kommet ut med den nye versjonen av iPhone 4.

PS! Forsikring er gull verdt når uhellet først er ute, spesielt med tanke på duppedingser som koster litt. 

cecilieespeset

cecilieespeset

27, Oslo

Jente i beste alder, som bor i Tigerstaden sammen med min kjære og vår lille papillon, Amigo. Utdannet sosionom, og jobber i psykiatrien. Interiør, mote -og fotointeressert. Velkommen til min blogg. All tekst og bilde er av meg om ikke annet er (opplagt) oppgitt, jeg ser helst at du spør om det er noe du ønsker å låne. Håper du vil trives her inne.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits