november 2010

I feel NEW


I dag ble frisørbesøket unnagjort.
Finally!
Det er en understatement og si at det var godt med litt selvpleie. Nå føler jeg meg frésh, og klar for julebordsesongen ;-) 
Jeg ble bobish med striper i dag. Må si det var litt vemodig og klippe de lange lokkene (vi snakker langt), men utrolig godt når det var gjort :)

Første søndag i advent

Endelig kom dagen, og julepynten er funnet frem! Etter en snartur innom Plantasjen for innkjøp av litt dekor, startet jeg gledelig med årets adventsake. I mine øyne, ble det en fin blanding av naturdekor, zink og julekuler.

Den første søndagen i advent har vært ekstra stemnigsfull i form av snø og vinterføre. Foruten den lille julehandelen har dagen bestått av kos innendørs. Jeg og Amigo får selvklart våre faste lufteturer..men vi koser oss mest inne, med levende lys og julepynt.

I'm dreaming of (a white) christmas...

Jeg kan nesten ikke vente til å få julen i hus, og nærmest klør i fingrene etter å finne frem julepynten.  I år blir det en nokså hvit og moderne jul, dog med en fin touch av nostalgi :) Jeg er veldig glad i desembermåned og julen, og all kosen det bringer med seg. Trolig fordi jeg er så heldig å ha flotte mennesker rundt meg som jeg deler dette med. Både kollegaer, venner og familie er med på å bidra til en fin førjulstid og jul. Nå venter det jo både julebord med jobben, og jentegjengen. Og ikke minst en herlig jul med familien. 

Det skal sies at jeg er godt i gang med forberedelser og planlegging, i hvertfall på papiret og i tankene. Allerede neste helg er det første søndag i advent, så det er ikke lenge igjen nå. Og ettersom vi drar til hjemtraktene for å feire, kommer julen i hus allerede 1. desember hos oss. I alle fall mye av den. Til uken skal de fleste julegaver ordnes *<;-)  En herlig tid er i vente ♥ 

Knagg (før / etter)


Etter noen små enkle grep, ble jeg svært så fornøyd med knaggrekken. I tillegg til nøkkelplass, ble den fin å se på også (så nå er den i bruk i gangen).

You put a smile on my face

...EVERYDAY
:)

love sundays


Er det en dag jeg virkelig ligger på sofaen med god samvittighet, så er det søndag. Jeg elsker denne dagen, det er noe så deilig og avslappende over den.

Ha en fin søndags kveld =)

"Mulberry | Wang"

Ettersom jeg (utrolig nok) tenker at jeg ikke har flere tusen å bruke på et par vesker, nøyer jeg meg (foreløpig) med disse kopiene av Mulberry (Alexa) og Wang (Rocco).

Jeg syns de begge er et flott alternativ!

L.O.V.E

Nytt familiemedlem :)


Vi har fått en liten Bambi i hus, som skal få være til pynt  ♥


Take me back to...


Ferieminner - Sommer 2010, Hellas

hits