november 2008

Julestemning..

008

011
009012


Åååå, nå er jeg så fornøyd og glad, har hatt en super dag i dag.
Det er jo første søndag i advent, så jeg benyttet dagen til å pynte på jobb. Så det var en koselig dag på jobb med andre ord, bestående av julepynting og peperkakespising :) Deilig..

Så har jeg pyntet hjemme såklart :)) Som nevnt tidligere er jeg veldig glad i julen og har derfor tatt frem all julepynten i dag. Juletre har vi ikke da, det klarer jeg meg uten i og med at vi feirer jul hjemme.
Jeg er altså blitt en unge igjen jeg nå, og forblir det ut hele desember.. wee det er så fint her nå:)
Jeg har laget adventstake og tent det første lyset, utrolig koselig.

006


Nå er det jammen blitt natt allerede! Tiden har flydd fra meg blant all julestasen.
Klokken er passert 24.00, så det vil si at det er 1.desember!! :) Nå venter kalenderen, men den åpner jeg når jeg står opp igjen etter en god natts søvn..

Sov godt da!

Cecilie    

Første søndag i advent *<:o)

007

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Det står å skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

Frædda! ;)

062

This is me, vinterlig og klar for jul:)

061061 


Da var det allerede fredag igjen. Jeg har jobbehelg, så at det er helg merkes ikke noe særlig, men det er helt greit. Når man trives på jobb er det ikke noe i veien for å være der :) Spesielt når det ikke skjer noe annet spess. 

Det er første søndag i advent allerede da, og det gleder jeg meg til! Frem med pynt og adventsstake ;) Er så koselig med jul :)) Og visst skal vi få julestemning på jobb også, med blant annet juleverksted :)

Ha en super-duper helg ;)

Cecilie

Rampegutt!

009

Hihi, må bare fortelle hva denne lille rakkeren gjorde her i stad!
Jeg tok meg en tyggis før jeg dro ut i stad, noe Amigo også gjerne hadde lyst på, som med alt annet jeg putter i munn! Men det fikk han jo såklart ikke! Men da jeg kom inn igjen, nå skal dere høre! Da lå den lille og tygde på en tyggis!! :O Sleipingen hadde fatkisk vært oppi vesken min og hentet ut tyggispakken og igjen fått ut en tyggis av pakken! Slem gutt!! Hehe, jeg kan jo ikke annet enn å le heller. Men da måtte han legge seg i sengen sin å skamme seg litt, etter klar beskjed fra mor ;) Men inni meg ler jeg jo bare av den utspekulerte lille rampete tassen :))
 
008

Og nå forsøker han å få liv i far, hehe samboeren min har nemlig sovnet på sofaen. Men det vil ikke Amigo ha noe av, nei han vil leke og har lagt bamsen sin på armen til pappa og små-knurrer! Så herlig vettu..
Verdens fineste gutter:)

Men nå er det "Brothers & Sisters", så får jeg prøve å komme meg i seng!

Sov godt :)

Cecilie

Påfyll - ja takk ;)

Pakke til meg:)
012

Nye tilskudd til "samlingen" av klokker, kjoler, perleøredobber og hårbånd.
Dagens lille handel: en ny type av den lille sorte (veldig fornøyd med: kort, løs og ledig m/ lang utringing, men stram nede), et par perleøredobber (store) og et brunt hårbånd (elsker disse strikkene og bruker de masse i alle slags farger, både til oppsatt og utslått hår). Samt fikk jeg også den etterlengtede klokken min;))
Det var meg, jeg har også kjøpt julestrøpme til ingen andre enn Amigogutten min:) Ny shampo fikk han også så nå er han fin og nybadet, et lite førjulsbad ;) Tørr og myk, og så fluffy i pelsen - go'gutt!

015017

019ch

Nei og nei, reality?(!)

Herre.. jeg må bare si at det er det verste jeg har sett!
"Unge mødre", en realityserie som går på kanal "Fem" om nettopp unge mødre. Jeg har svitchet innom noen få ganger og sett et par min nå og da, og i dag fikk jeg med meg noen min. Vel, hva skal en si?! Jeg begynner å lure på hva konseptet her er.. hva er målet med serien?
Er det et bevisst forsøk fra produsentene/TVteamet på å drite ut jentene, som en slags underholdning? Er det skremselsteknikk? - i såfall burde det funke(!), Skal det gi oss en smakebit av hvordan det er å være ung mor? Skal det gi oss et bilde av hvordan unge mødre er? Jeg håper i alle fall ikke det er det sistnevnte, for maken til fjortisfyll og lite voksen mamma skal man lete lenge etter.. Der sitter de en jentegjeng rundt et bord og fester og begynner å smake på morsmelken som den unge moren melker i en ølkork!! Hallo!?!

Mulig alt ble tatt ut av kontekst og at det var klipp og lim effekter, men likevel..
Jeg hadde aldri gått med på å bli vist slik på TV, i hvertfall ikke som representant for unge mødre!
Når det er sagt skal jeg ikke ta alle under en kam. For det første har jeg ikke sett en eneste hel episode, og vet ikke noe mer om deltakerne enn akkurat det jeg så her. Noen av de er kanskje ansvarlige og mer modne jenter, la oss håpe det. 
Jeg mener ikke det at livet slutter når man blir foreldre, det er ikke det jeg sier. Men det jeg så var rett og slett latterlig, jeg ble flau her jeg satt! Men måtte liksom se også..! Huff..underholdning får man vel si, på sett og vis. Men til enhver pris?  !!

Jeg og Amigo koser oss :)

031

Er så giddal i dag.. Bare slapper av og later oss, kjekt å ha noen å kjede seg med.. ;)

026027
028030

030028027026

I Like them .. a Lot!

friisfriis co

Den som venter... :)

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg blir like overrasket hvert år. Allerede til helgen er det første søndag i advent! Tiden flyr.. men ingenting man får gjort med det. Selv har jeg ikke startet med juleforberedelser, jeg syns liksom det hører hjemme i julemåneden, desember. Eller..første søndag i advent, da kjenner jeg det er greit å ta frem julepynten.

Når det kommer til gaver skulle jeg vel ønske jeg var noe mer asjour. Har ikke handlet en eneste en, ikke engang planlagt innkjøpene, noe jeg pleier. Men det er jo ikke desember enda så på etterskudd ligger jeg vel ikke. Jeg syns det er koselig å handle gavene, i motsetning til mange andre som syns det bare er stress syns jeg det er kos å gå rundt i butikkene blant all pynten og musikken.

Jeg elsker å gi gaver som gleder andre, det er på mange måter mer moro å gi enn å få gaver syns jeg. Men det er alltid fint å ha en plan. Jeg er da ikke et stykke mannfolk heller, høhø.. jeg liker å ha en liste med hva som skal kjøpes og gi, da er det enkelt å gå til innkjøp av det, og heller ikke så farlig om det nærmer seg julaften.

Jeg elsker desember og julen
Jeg blir på sett og vis et lite barn igjen. Selv om jeg desverre har merket at det ikke er like stas med barnetv lenger.. men hva annet kan man forvente.. Jeg er så glad for at jeg har det forholdet til julen som jeg har. Og ikke minst for at jeg har alle de nære og kjære rundt meg som er med på å gjøre denne høytiden så spesiell.

Jeg vet det er mange som kvier seg hvert år og forbinder julen med sorg og tap. Beklageligvis så er det jo ikke alle som har noen rundt seg, og nettopp i en tid som julen merkes vel dette ekstra godt. Heldigvis finnes det tilbud. "Stiftelsen Kirkens Bymisjon" er et jeg syns er verdt å nevne, de arrangerer julefest med mat julaften. All respekt til de som jobber i denne stiftelsen. Jeg var så heldig å ha praksis på Bymisjonssenteret og fikk et innblikk i noe av alt det fantastiske arbeidet de gjør. Det finnes nok også flere alternativer, men det går jeg ikke mer inn på her.

Alle har vi vel også kjent på det å miste noen som står oss nær, og vi minnes de som ikke er i blant oss lenger. Det gir en rar følelse i magen og setter en liten klump i halsen, og man sender de varme tanker. Man skal ikke glemme, og det kan være fint å ta frem hyggelige minner i en slik tid.

Som nevnt setter jeg stor pris på denne høytiden og velger å fokusere på det positive ved julen og de som fortsatt er her, som jeg kan feire julen med. For meg er julen kos, en tid hvor jeg slapper av med god mat og tilbinger betydningsfull tid med familie og venner. Og jeg gleder meg som en liten unge!! Jeg vet med sikkerhet at denne julen vil bli ekstra spesiell også :) ..detaljer kommer jeg tilbake til senere.


Tilbake til forberedelser, jeg har hvis det kan kalles juleforberedelse, vasket og ryddet i hjemmet. Så nå er det rent og pent. Det er så deilig å sitte i rent og ryddig hjem. Koser meg med velfortjent brownies også;)

Til helgen skal jeg finne frem all pynten og lage ekte julestemning i hjemmet :) Og i år som i fjor blir det hjemmelaget adventkrans, det gir ekstra stemning og jeg får laget noe. Enkel, men likevel hjemmelaget ;)
Undrer meg om jeg skal bytte til lilla lys i år..tiden vil vise.

Her er et bilde av fjorårets
162

I posten fikk meg og min kjære kalendere i dag, av min kjære mor og søster. Så nå har vi to hver, hihi. Det skal ikke stå på det! Koselig å få, takk til mamma og søsteren min:)

Syns det var så fint motiv på kalenderne vi fikk:
023

Førjulshilsen fra meg :)

 Cecilie

Saturday night ;)

041


GOD HELG :)

Try Irn-Bru for FREE ;)

024
Irn-Bru Hummer

Does the size matter, I do think so ;p

217
Irn-Bru Mini

Da var det lørdag og Irn-Bru står på dagsplan ;) I dag står vi blant annet på Meny - Oslo City (det er der jeg vil befinne meg), og gir deg smaksprøver - helt gratis :) Kom å smak!!

Ellers vil jeg ønske alle en super lørdag ;)

Cecilie

FRiiS & CO - I Love U ;D

036
Wee, endelig!! Jeg har hatt lyst på denne vesken i noen år nå, og til min store glede og overraskelse er den kommet i produksjon igjen i en litt ny vri ;) Love it!

Så jeg viser den mer enn gjerne stolt frem ;)
038039040

042041

Utrolig mye fint i Friis & CO på Majorstuen nå..

Testing-testing ;p

045


Tester mobilcamera.. Vel (..) Ikke helt som ønsket, men jeg var forberedt. Jeg er vant til cameretelefon med god bildekvalitet, men denne gangen ønsket jeg meg en telefon med et fint design fremfor camera. Så digitalcamera står på julens ønskeliste med andre ord :)

Jeg har bakt i dag, beste skillingsbollene jeg har smakt ;)
035


Fortsatt God Fredags'kveld :)

Cecilie

Er det ikke...

364

Rune eller Justin / Justin eller Rune!? ..Meg er det i hvertfall ;p

364


Again with the purple ;))

ae
It's my new phone, I like it :)
cd

Sweet dreams ;)

009

008007
007008


Da var det leggetid igjen, er en smule trøtt og sliten! Det har vært en del jobbing disse dager, og i dag har jeg vært i bursdag og feiret en venninne. Så nå begynner øyelokkene å bli tunge å holde oppe merker jeg.. zZ

Sov godt!

Cecilie

It's a new day, it's a new dawn and a new life.. ;)

imgttanniversary11

M-m-m, fortsetter feiringen utover ukens første dag med nydelig biffmiddag,
laget av min kokk av en samboer :D
007

Ellers så er hverdagen tilbake og jobb en del av dagen. Ikke så mye annet å si, en ny uke er i gang!

Happy happy happy.. :))

Tata! ;p

Cecilie  

True Love

021 020
love

023


Fjortisnykker og irriterende tenker kanskje du..
Vel, det bryr meg ikke, det er min blogg og jeg er lykkelig!! :) 

The weekend

Da går det mot slutten av denne helgen, og jeg skal si den har vært flott :)
Fredagen har vel fått sin omtale for denne gang ;)

Har ikke fått blogget fortløpende for pga. brann i Get's hovedkvarter har nettet nemlig vært nede..så da blir det en liten oppramsing av helgen.
Lørdagen i går ble fylt med en liten fest og en tur ut, gøy var det! :) Ikke overraskende gikk det da i Irn-Bru og Bacardi Apple drinker :) Nå er jeg spent på om noen tok tipset mitt og prøvde drinken?? Den gjorde i alle fall susen som vanlig for meg og mine festvenner!!
010

I dag er det søndag, og stille og rolig igjen. Det blir kos på sofaen og TV titting. Vi bestilite oss deilig mat fra Baronen tidligere. Deilig er det å få maten ferdig, og slippe laging og rydding selv ;)
058

Håper alle har hatt en fin helg..

Cecilie  

A night to remember!

017

Fredagen er trolig den beste dagen ever! Jeg og Rune hadde en fantastisk fin kveld. Vi bare slappet av og hadde en kjempekveld sammen bare oss to med musikk, underholdning, mat&drikke og kos. Det var så utrolig koselig, en flott kveld som inneholdt en overraskelse som kom som lyn fra klar himmel på meg! Vi har riktig nok pratet om den lille hemmeligheten, men jeg trodde det ville bli med det og at det ikke ble noe handling ut av det.. men det har det altså gjort.

 
014 012


Vi har på nyåret den 11 februar vært sammen i 8år, så som mange mener er det vel på tide! :) Foreløpig holder jeg det for meg selv, det er kanskje opplagt hva det er snakk om.. men likevel. Sier jeg det, er det jo ikke lenger en hemmelighet.. ;)
Våre kjære og nære vet det, og etterhvert vil jeg nok blogge nærmere om det også. Det spørs hvor lenge jeg klarer å holde på det..! Før jeg vet ord av det er det vel skrevet ned :)

Glad og fornøyd er jeg i alle fall :D

Over og ut!

Cecilie

Happy in Love

rcTips for helgen ;)

For dere som er gamle nok :p
ibba

Irn-Bru + Bacardi Apple = Sant ;))

En super god og enkel drink å lage! Anbefalles på det sterkeste :)
Husk: isbiter!

Kan også tilsettes litt Icetea Peach, for en ekstra liten piff!

Enjoy!

GOD HELG!

Workingday & Fridaynight :)

012011
God Jul - Feel Phenomenal.. ;)

I dag har jeg jammen fått vært litt aktiv igjen, i alle fall sosial :) Har vært med Rune og samplet Irn-Bru på Ultra (Ski storsenter). Berre lækkert! ;)

Jeg klarte selvsagt å raske med meg en liten belønning til meg selv:
013
Mmmm, den er såå go'!

For øyeblikket sitter jeg hjemme i sofaen med min kjære (Rune) og vi bare koser oss, med en kald øl faktisk. Skal si det smakte med øl nå gitt, det er jo tross alt fredagskveld og helg!!! ;)

Ha en fin kveld ;)

Cecilie 

God natt ;o)

005

Så som så..

teddy


Er ikke helt i slaget i dag kjenner jeg, frysen, vondt i halsen og tung i hodet.. :-/ Så da er det komfortable klær = baggy, gode sokker og innekos som gjelder. Har med andre ord sovet en del og bare slappet av. Kjekt med fri når man ikke er helt i form. Smaker godt med suppe i en slik stund, nærmere bestemt blomkålsuppe, mm-nam!

006

Favoritt teddy'n mi by the way.. :)
"Dett var dett"!

Cecilie

The feel Phenomenal Soft Drink

Tur i kveldsmørket..

007006
Klare for tur :)

009008
På tur i mørket..

010005011
This is us today..

Kjekken min - hårmodell ;)

FASHiONSHOW
Gutten min går hårmodell :)

Rune 2007
054 052

Rune 2008
runekuul rune

Radio...everywhere! ;)

tivoli


I Love Music!!
Jeg elsker musikk og liker å ha det rundt meg. Når jeg reiser, kjører bil, vasker/rydder, steller meg - you name it!!
Spesielt på badet er jeg glad for å ha radioen som holder meg med selskap i form av musikk :) En flott kamerat om morgenen og ellers når jeg steller meg. For tiden går det i "Kanal Norge". Jeg syns det er en knall kanal som spiller musikk fra de siste fire tiår, for det meste kjente "slagere". Dessuten har folket vært med på å bestemme hva som skal spilles :)
Har tidligere lyttet en del til "The Voice" og "MP3", men jeg syns det er det samme som kommer opp igjen på Voice og MP3 har desverre så dårlig signal :-| Men Kanal Norge gjør susen ;))

En annen ting er at det er utrolig godt å høre på musikk om man er trist og lei også, en form for terapi vil jeg påstå.
I tillegg til at det setter en ekstra piff på humøret om man allerede er i godt humør eller trenger en liten hjelp til å bli det ;)

In music we trust!
Enjoy ;)

Cecilie

Back in town!

Da var jeg på plass i hovedstaden igjen. Rundt ett i natt (!) var samboeren min plutselig lys våken og helt klar for å dra hjemover!! Så det endte med at vi kjørte innover i natt..

Deilig å være hjemme igjen også, rart med det ;)

Her er noen nye topper, love the colours :)
009
Løse og ledige topper som kan brukes til alt, avhengig av hva man setter til ;)

And..

My new "working-shoes"
014
Mener å se at de ble straks litt "pene" med kirsebær på ;p


Nå venter jeg min kjære og Andrew, vi skal spise og se film :)

So long!!

Cecilie

Norsk på Norsk ;o)

hvaler

Da var det jammen mandag alt igjen, og en ny uke er i gang. Jeg satte meg ned å så på "Hvaler", TV2's storsatsing denne høsten!! Og jeg må si jeg liker den, jordnært og hverdagslig, og samtidig litt problemaisk og spennende :) Jeg blir stadig mer imponert over norsk film, og denne norske serien må jeg også si at har imponert meg en smule. Mulig jeg begynner å bli gammel (NEPPE) ;p, men så er handlingen i denne serien også på sett og vis basert på yrket/utdanningen min. Noe som gjør det ekstra interessant kanskje akkurat for meg, men verdt å ta en titt er det ;) Det er moro at det kommer seg her til lands også!

I skrivende stund er jeg fortsatt hjemme på Rjukan, jeg har nemlig en del fri denne uken..  men jeg regner med å få skaffet meg litt ekstra jobbing og er nok å se i tigerstaden igjen i løpet av morgendagen ;)

Nå er det leggetid for meg!

God natt..

Cecilie

En bildeserie fra helgen :)

14561455
På vei hjem til Rjukan, jo nærmere vi kom jo mer snødde det!

14581457
Vel hjemme :) Kos og godteri, en stille og rolig "slapp av-kveld"!Vi passet en nydelig papillon/pomeranian blanding :))

1466
Så fiin! Den ene tanten min har fått seg denne søte lille, Sofie heter hun :)

14701471
Her har du meg med Sofie og min Amigo

14761477
14791480
Så moro de hadde det, og jeg hadde det minst like kos ;D


Når sant skal sies mangler det egentlig en hel masse bilder av nydelige middager, frokoster, desserter, kaker, snop&snacks og alt annet godt ;p Har nemlig spist en hel masse deilig mat mens jeg har vært her hjemme! Har storkost meg både hos svigerfamilien og hos mor :)
Veldig nøgd :D

En flott helg for min del :)

Cecilie

På reisefot :)

Nå holder jeg faktisk på med litt småpakking og rydding. Den lille familien på tre (bestående av meg, Amigo og min kjære Rune) skal hjem til Rjukan en tur i helgen. Det skal bli koselig og deilig å se litt nære og kjære i den lille hjembyen :)
Dessuten så er det jo fashionshow hvor Rune skal delta som hårmodell ;)

662


Ha en super helg, det skal jeg ;))

Cecilie

Have a nice day :)

015


Klar for senvakt, så tar jeg helg ;)

Ha en fin dag :)

Cecilie

And so he did!

Congrats to Americas Mr. Obama! ;)

Fra det ene til det andre, ser "Tett på tre" nå. Espen Eckbo er bare såå fantastisk flink!! Har elsket han siden første gang jeg så han på TV, morsomme karakterer. Genial "skuespiller". Moro, haha.. ;D


Anyways.. Good night, sleep tight.. don't let the bedbugs bite ;p

Cecilie

008

May The Best Man Win

BARACK OBAMA

obama2008

obam obama

Kursuke

010

Oy som tiden flyr.. har jobbet i helgen så det har ikke blitt så mye blogging. Faktisk så har jeg ikke engang rukket å merke at det har vært helg før mandagen er her på ny! Så uvant å jobbe helg.. å jeg må si jeg ble overrasket over hvor mange mennesker som var ute, spesielt på morgenkvisten - halv 7 på en lørdag!! Der hadde du ikke funnet meg hadde det ikke vært for at jeg skulle på jobb, det kan jeg garantere! Men det var vel kanskje det de andre også skulle. Så var det nok en del av de som var på reisefot, ja i og med at de gikk med kofferter mener jeg!

Anyways helgen er altså forbi og en ny uke er startet, og jeg må si jeg er godt i gang allerede.
Dagen startet med stress og forsinkelser, noe som ikke er helt meg.. jeg hater å være sent ute, wææh! Jeg presterte å komme tre kvarter for sent på første kursdag!! En smule flaut.. men jeg kom meg nå på plass, bedre sent enn aldri! 
Har altså vært på kurs i dag (medisin), som jeg også skal på i morgen hvor det avsluttes med en liten eksamen :O :-| Det går nok bra..får vi håpe! Dette er i forbindelse med jobben min innen psykiatri, og utdeling av medisiner. Jeg er jo utdannet sosionom og der hadde vi ikke medisin på fagplanen.
Egentlig er det veldig interessant, og også litt deilig å "sitte på skolebenken" igjen. Varierende og lærerikt :)
Så nå har jeg rett og slett en liten lesepause. Gikk en liten tur med Amigo i stad og fikk klarnet hodet før jeg startet, så nå tenkte jeg at jeg kunne snike inn litt blogging ;)

Så koser jeg meg med litt belønning i blant da, i form av sjokolade og frukt. Litt kos må til ;))

Samt nydelig Indian Chai (..te, altså;)
015


Men jeg får nok være så flittig å returnere til teorien, og deretter sikre meg en god natts søvn... :)

God natt alle sammen!

Cecilie
hits