september 2009

Gal av lengsel, Gal av å savne deg..

bilde 060

Amigo; verdens flotteste hund,
 av rasen papillon


bilde 387

Si det med blomster :)

cats

Disse flotte liljene fikk vi av Runes søster, Kirsti, og de er en av mine favoritter.

lilje

"Hey, I put some new shoes on, And suddently everything is right" !

cats

Det enkle er ofte det beste...

boots

I MISS U, my little darling... :)

bilde 497

Straks vi er ute av dette flyttekaoset skal vi hente deg hjem igjen snuskerusken! :)
Du har det nok ikke så verst hos "mommo".. men du er savnet.
I mellomtiden får jeg nøye meg med de "få" bildene vi har av deg... ♥

skrivebord4

bilde 086 bilde 092

Alle disse dagene som kom og gikk

Her har det skjedd en hel del den siste tiden. Ikke alt i positiv retning, desverre.
Noen ganger er livet rett og slett uforstålig, og så urettferdig. Vonde og vanskelige hendelser som ikke gir noen mening, og som virkelig setter oss på prøve. En blir så hjelpesløs i slike situasjoner. Ord blir fattige og man har har ingenting å stille opp med..men det er da det er viktig å ha noen rundt seg, og så betydningsfullt å bare være der.. 
Det er da det er godt å ha hverandre.

bilde 010

♣ Så flytter vi igjen...
Jeg er så lei flytting og pakking at jeg finner ikke ord for det! Utleieren ville selge da han fikk en god pris, og vi sa ja til å flytte "på flekken", da det var ledig lik leilighet noen etasjer opp. Så vi flyttet etter mye mas og jag opp i niende, men huseieren her skulle vise seg å være enda mindre seriøs enn det vi fikk inntrykk (at det var mulig var overraskende nok i seg selv) etter uendelig mye mas fra vår side for at vi i det hele tatt skulle få nøkkelen.
Så her bor vi i pappesker og går på sti fra stua til badet i alt flyttekaoset! Leiligheten var nemlig hverken vasket ned eller pakket ut av, og huseier er ikke å få tak i!!! Så nå prøver vi oss på nok en lik leilighet som står ledig i femte, og håper på å slippe den nåværende idioten av en huseier (!) ved at vi får leiligheten i femte etter visningen førstkommende torsdag. Wish me luck..
Amigo (den firbente gutten min) er hos mamma under dette flyttekaoset, og jeg savner han så veldig..

♣ iPhone'en min ble stjålet da jeg var ute på Solli (Podium) en helg i sommer. Og jeg må bare få sagt at folk er frekke!! Jeg hadde på meg en bitteliten skulderveske, og her har altså noen uvedkommende klart å snike de langfingra fingra sine oppi og dratt til seg iPhone'en min! Men jeg har forstått det slik at jeg kan få det igjen på innboforsikringen, så nå må jeg bare få somlet meg til å kontakte forsikringsselskapet. Håper at det ordner seg. Wish me luck..

♣ Operasjonen er endelig overstått, og arrene (keloid/arrkuler etter piercing) på øret er forhåpentligvis borte. Jeg har fortsatt operasjonsteip på og skal ta stingene førstkommende fredag, men håper da inderlig at resultatet er vellykket. Wish me luck..

En vet aldri hva morgendagen bringer..


Ord forteller så lite, tomheten er så stor.
En vanskelig verden skal vite, du satte så dype spor.

rosehits