september 2008

Dagens høydepunkt: netthandel-leverranse ;)

Et lite høydepunkt i hverdagen, klær i posten :D

jakkebluseklr

Fargerikt "outfit", treg dag.. :p

039049041
031026021


Ikke noe nytt med tanke på jobb.. venter forsatt på respons etter intervju. Utrolig frustrerende ettersom jeg trodde jeg senest ville høre noe i dag :( I morgen ringer jeg for å høre! Jeg tror jeg blir gal om jeg ikke får en jobb snart..
Ja ja, neida så..(!)..om bare dagen hadde vært like fargefull som dagens antrekk ;pDagens "middag" ble også nokså simpel!

063


 

Super helg:) Lat Lat søndag .....

aah

Søndag
var en veeeldig lat dag.. Jeg var såå klein!  Lå rett og slett på sofan sammen med mine to gutter og slappet av:) Vel, det skal sies at det trengtes etter nattens utskeielser;)
trtt i trynetgni iyet009
stst2trttisHelgen
ellers var nemlig super koselig og gøyal :D Fredag koste vi jentene oss hjemme med god mat og masse sladring ;)
hjemLørdag spiste vi på Mucho Mas på Majorstuen, nydelig burrito..m-mM.. Deretter bar det hjem for å stelle seg for så å feste og ut på byen ;)
middagtrikk

vorstrikk2
Dagen i dag (mandag) har også vært nokså lat, grunnet at jeg har tidenes verste gnagsår-ever! AU!! Klarer ikke gå ordentlig enda.. gikk med mine nye Reebok sko max en time fredag som resulterte i mitt vondeste gnagsår!! Så det har kun blitt litt husarbeid i form av klesvask..

* Nå tikket det akkurat inn en melding fra min kjære som er på jobb utenbys:) *

Appropo vask, gleder meg til å legge meg i nyvasket "seng" etterpå..beste som finnes ;o)


Men først litt kveldskos foran TVn.. :)
075

That's it for now..
Ta-ta!

God Helg :)

Irn-Bru , The feel phenomenal soft drink!
aa
 
32 forskjellige fruktsmaker !!
God til helgmat, snop og snacks, eller som drink mix ;o)
Enjoy.. GOD HELG :)

ib minidsc02677

Drink IRN-BRU ;)

Døgnvill (!)

Aj aj hvor min døgnrytme er fucked.. asj! Oppe sent, står opp sent så det blir jo ikke noe igjen av dagene.. de bare flyr avgårde.

Må seriøst få jobb nå før jeg flyr på veggene!!
Venter i spenning etter det siste intervjuet, siste håp før jeg må ta meg en midlertidig jobb mens jeg søker. Ser evt. for meg en butikkjobb, klær blir et naturlig valg ettersom jeg har erfaring og interesse såklart.

Anyways, foreløpig har det vært alvorlig (men menigsfull og viktig) blogging fra min side så nå over til morro! Jentene skal samles i helgen, noe jeg gleder meg sinnsykt til :D Det skal bli så gøy og koselig :) Can't wait ;))

Nå kjenner jeg øyelokkene bli tyngre og tyngre, så jeg satser jeg på å få sove om få strakser nå ..zZ...zzZ


GOD NATT, fra meg og Amigo! ;o)

dsc02725

Om kvinner selv har skyld i voldtekt? NEI!

voldtekttitteljp683964a


Etter å ha lest, og sett reportasje i dag følte jeg for å få ut litt aggresjon.

Sjokkerende hva folk får seg til å si, enda verre er det at noen faktisk kan mene det. En kvinne legger aldri opp til å bli voldtatt - og da mener jeg aldri, uavhengig av klær og oppførsel! Man har da rett til å kle seg hvordan man vil og likedan oppføre seg som man vil så lenge det ikke er til plage for andre!

Så selv om en kvinnes klær og oppførsel er utfordrende og flørtende er et nei fortsatt et nei! Ofre for voldtekt bør aldri føle skyld, desverre så gjør mange det.. Problemet ligger selvklart hos vedkommende som ikke takler et nei og krysser grensen.

It takes two to tango, og når en grense settes skal det respekteres.

Trist nok er det at bare 1 av 10 anmelder voldtekt, og flere menn mener nettopp at kvinner leder til sex og er selv skyld i voldtekt!!  Hårreisende!

De fleste har vel fått med seg bloggeren blondinbella (Isabella Løvengrip), som fortalte åpent om sin egen voldtekt i sin blogg. Etter å ha lest bloggen stod også journalist Martine Aurdal frem og skrev om sin opplevelse. Forhåpentligvis når de ut til andre som befinner seg i lignende situasjone, og er med på å skape åpenhet rundt voldtekt slik at flere våger å stå fram og melde, flere åpner seg og får hjelp til å bearbeide.
Tøffe jenter er de begge, stå på! 

Provoserende og trist!! :(

Artikkel (dagbladet):  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/24/547953.html

as2
pus
asNok en trist artikkel om dyremishandling. Åh, jeg skjønner ikke hvordan folk får seg til å gjøre sånt!
Det er uskyldige dyr, som plages av syke syke mennesker. Er du i stand til å plage dyr, mener jeg nettopp det at du er syk. Det er jo faktisk liv det også, dyr mener jeg.

Om de ikke ville ha denne katten, så skaff den et annet hjem eller i det minste avliv den på en humanitær måte da!
Helt utrolig håndtering fra politiet sin side også spør du meg, horribelt!
Skulle vært strengere straffer for dyremishabdling her i Norge.. et dyrevern på lik linje som i USA, men det mangler vel på resurssene som til så mye annet!

Når jeg først er inne på temaet må jeg bare nevne hvor mange det er som selger hundene sine etter ett år eller to pga. tidsmangel o.l. Jeg kjenner at jeg blir en smule irritert, tenkte de ikke gjennom dette før de skaffet seg dyrene da?! At et liv faktisk trenger tid og omsorg..
For ikke å snakke om tenåringer som får seg miniatyrhunder for så å drasse rundt på de mens de er på shopping som om de var en del av et outfit!!!
Minnes en gang jeg var på bikbok, da tre yngre jenter var på handletur hvor den ene av de med en nydelig liten hund sier:
 -"Å kan ikke du bare ta henne litt nå a"!
Mulig det hele blir tatt ut av perspektiv, men det hele gjorde meg lettere provosert!

Et annet eksempel så jeg i en lekepark hvor tre barn i 10-års alderen kastet og bar rundt på en kanin.. stakkars! Jeg stoppet opp og så, og var nære ved å snakke til de, men tok med meg hunden min og gikk videre..
Kanskje burde jeg ha sagt noe, men om det ville hatt noen betydning er jeg ikke så sikker på, og hvor er foreldrene oppi dette, de er da ansvarlige når de lar sine barn skaffe seg kjæledyr..

Aaah, blir så oppgitt! De er så uskyldige og kan ikke si i fra med ord..

Misforstå meg rett, man må gjerne stæsje, pynte og ta med seg hundene rundt, men ikke glem at det er et dyr som har sine behov.. og sørg for å dekke de før deres egne materielle behov.

Selv har jeg en liten hjerteknuser av en hund, og kunne aldri tenke meg å gi han bort etter disse to årene. Jeg må innrømme at jeg selv har latt meg friste av mangfoldet av tilbehør til dyr, og har gått til innkjøp av noen få ting (halsbånd etc.).

Menneskets beste venn er et ordtak jeg virkelig kan si meg enig i.


♥Amigo♥ er min lille hund av rasen papillon :)

aamigo

Kveldsmat..:)

Jeg har fått dilla på å lese blogger, morsomt med bilder og notater.. så jeg tenkte hvorfor ikke blogge litt selv :)
Blir jo som en slags dagbok hvor man skriver om alt og ingenting egentlig..foruten om det helt personlige for min del.

Jeg har vært ute med Amigo og truffet vennene våre på hundehjørnet igjen :) Koselig med hundetreff på kveldene, men nå som høsten er kommet begynner det å bli kaldt :-/ Derfor skal jeg kose meg med en kopp god og varm te :)

Nå er det kvelden og kroken på døra.. ;)

God natt!


te

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits