juni 2011

Sognsvann 26/6-11


En flott søndagstur rundt Sognsvann

Bad og lek med "onkel Andrew" og pappa :)Til min store glede fikk vi hilst på et par hester også *smiiil*
Fine fjordingen..

♥♥♥

sommerfestMagasinet <<MASSIV>> inviterte til sommerfest på BAR VULKAN, og det ble en svært så vellykket en!
Mange feststemte og glade mennesker, god musikk og (en del) sprudlevann gjorde kvelden i går super :)

* * *

WELCOME

"Så god som ny"

...hadde jeg håpet de skulle bli.
 Men lisser og pløse har fortsatt sine mørke skavanker, selv etter en mild runde i maskina. Jeg tørr ikke å vaske de på for hardt program, så jeg tok de på 30* finvask.
De er i hvertfall renere enn de var :)


iWeekend


Her kommer noen glimt fra helgen gjennom iPhone-linsen:

Venstre: Fresita - nydelig musserende m/ jordbærsmak. Til høyre: Fast cafékos = kanelbolle og latté m/ hasselnøtt

Vårrull og tempurasalat, til venstre. På bildet til høyre: Monica kokkelerte, og jeg lærte noe nytt; amandinepoteter kokt i havsalt. Mm, godt var det, til potetene hadde vi ovnsbakte tomater og biff i fløtesaus.


Og ettersom bildene er tatt med iPhone er det begrenset kvalitet, men her er vi..;

Jeg hadde i hvertfall en strålende helg!
En jentehelg med skravling, mat & drikke, shopping og bytur.
Vi var også innom Rrådhusplassen og fikk med oss <<Dj Dan>>, he he!
Lissie og Bigbang var som ventet, BRA!

Takk for en kjempekoselig helg, RuskeSara-Mokkasin (har funnet nytt kallenavn til Monica) Hihi..
Ser frem til "Slottsfjellfestivalen", snuppa :)

19.jun.2011


Gratulerer til verdens flotteste og modigste dame, 
og ikke minst den beste mamma.


Bestefar, mamma og meg


Tenk at du fyller 60 år i dag, det skulle en ikke tru!
Gratulerer så mye med dagen, ønsker deg en fantastisk en.
Glad i deg, mamma.sommer

Å, om det bare kan vare...

Nå tar jeg straks helg.
Jeg venter besøk av søteste Monica. Siden gutta drar på guttetur til Sverige, blir det jentehelg på oss her hjemme. Krysser fingrene for fint vær, og ser frem til en koselig helg! :)

Kanskje blir det en liten tur til sentrum i morgen, hvis hovedstaden byr på godt vær. Det er jo så mange flotte artister på årets VG(lista, topp20)-konsert. Og best av alt, det er jo gratis... :)

Festival og Hårshow


ROCKEFESTIVAL 2011

Jeg og min bedre halvdel på scenen

Alle hårmodellene på scenen med Floorknights (Kjent fra Norske Talenter)

Floorknights

Madcon

Bigbang


* * *
I stolen for farge, styling og makeup


Passet meg utmerket å bli stylet og dullet med, for deretter og være klar til sol, øl og festival, etter et gøyalt show på scenen! ;-)

"Rjukan Rockefestival" 2011


Definitivt et Liveband.
Med seg, på et par sanger, hadde de gjesteartist, Linnea Dale, som er fra hjemkommunen :)
Utrolig flinke!


Hurra Torpedo, et rockeband bestående av tre orginaler: bl.a. Kristopher Schau og "Bare Egil". Tredjemann er Aslak Guttormsgaard. De spiller på hvitevarer, og de får det til!
Ganske rått rett og slett!!

God stemning, godt humør, strålende vær og herlige mennesker!


Husk dette i varmen!

Fristelser...

Ikke overraskende vil jeg fornye stuen.
Ikke bare noen puter her og der, jeg har lyst på ny sofa. Det har jeg hatt en god stund nå, og vurderer om det er noe vi kan unne oss ;-)
Per i dag har vi en sort "skinn"sofa med sjeselong. Nå er jeg veldig klar for stoffsofa, i en lysere og mer delikat farge. Det sorte bryter egentlig med alt det andre interiøret, som litt etter litt har blitt lysere. Det samme gjelder for såvidt spisestuebordet, som (nokså) sikkert får seg et malingsstrøk i sommer. Jo, kontraster kan være fint, men akkurat nå ser jeg for meg alt annet enn sort skinn.
...OG vi må få oss en større seng, det er vel første pri. ("Mye vil ha mer".. vel, godt en jobber og tjener egne penger)
 
*Forandring fryder*
* * *
Det går litt i rykk og napp her inne på bloggen.


Så fra det ene til det andre; her kommer likeså godt en liten "debriefing" fra kvelden.
Jeg var i de avsluttende minutter på kveldsvakten, og ventet min kollega(nattvakt) inn for rapport hvert minutt, da brannalarmen gikk! Alene, med ansvar for alt, ble jeg noe stresset.
Listen med bygningsoversikt var flyttet på, og jeg fikk lettere jernteppe når det gjaldt bygningenes "brannvaslingskoder"!! Heldigvis klarte jeg og tenke meg frem til at vi har en tilsvarende liste. Jeg fant den, løp til utløsningsstedet, og fant til min store lettelse ut, at det var falsk alarm (reell i den forstand at det var røykutvikling grunnet matlaging, men ingen brann - alt under kontroll).

Jeg jobber i en døgnbemmanet bolig for mennesker med psykiske lidelser. Leilighetene, og boligen som sådan, er godt brannsikret, heldigvis. Men man må alltid handle som om det skulle være en reell brannalam inntil det er motbevist.

Vi har fått erfare en del falske brannalarmer, som i og for seg er god trening. Nå var det lenge siden sist. Og jeg ble overrasket (og lettere skuffet) over hvor stresset jeg ble, nettopp fordi jeg trodde, og oftest klarer å holde hodet kaldt. Denne gangen klarte jeg å glemme nr. til brannvesenet (!), da jeg skulle informere om at alarmen var falsk..

Vel.. jeg tror det hele har noe med at i mitt hode "var jeg på vei hjem", dessuten er det lenge siden forrige brannalarm, og for ikke å nevne at bygningsoversikten var borte!! Det ble en stressende og noe hektisk avslutning kan du si, men jeg rakk å melde fra om falsk alarm i tide (dvs. null utrykningskostnader), og vikigst av alt var det ingen brann. Puh!

Heldigvis går vi sjelden alene, kun noen timer i helgene.
I de sekundene man skal lokalisere "brannstedet" er det nemlig liten tid og mulighet til å evakuere og ta seg av/beroe beboerne, når man kun er én. Flott var det da at min kollega kom inn døren og tok seg av beboerne. 
Ofte hjelper det å ha en kollega eller to, om det så er en selv alene, som står i en vanskelig situasjon. Bare det å kunne rådføre seg, og/eller å snakke sammen i etterkant, er en god trygghet (Det skal nevnes at vi også har et godt samarbeid med institusjonen ved siden av oss, som bistår oss ved brann).


Jeg har nok dette i bakhodet, og er forhåpentligvis mer rustet og forberedt på uventede hendelser, når jeg tropper opp på jobb igjen i morgen ;-)

GOD NATT.

hits