mai 2011

Latté & Croissant


En herlig helg sammen med familie og venner hjemme i Telemark. Som vanlig ble det hyggestunder og masse god mat og drikke.Blant annet ble det bytur med Ane-jenta mi, og hennes herlige Cornelius. Som forresten har de nydeligste blå øyne. Her har han fått Brannmann Sam tur av "ekstratante" Cecilie (eller cecca, som jeg oftest blir kalt)..

Flotte mor og sønn


* * *

Gleder meg allerede til helgen, hvor det er duket for "Rockefestival" hjemme :D Mer tid til festligheter og gode venner.
Hæla i taket og tenna i tapeten, P-P-P..PARTY like a ROCKSTAR ;)

GLAD

Nå er "mannen" i hus igjen :)
Han kom hjem fra England i kveld, og med seg hadde han dette (parfyme, sko, smykker). En flott overraskelse på en ellers vanlig mandag :D
Utmerket valg (med litt hjelp av søster antar jeg;) av "suvernier" btw. Midt i blinken ;-) 

lengter...

Ikke så overraskende bar det tilbake til skyer og regn her i Norge. Det tok ikke lange tiden før jeg
savnet hvite strender, knallblått hav... og lengtet tilbake til de solfylte greske øyer.

Så hva har de resterende fridagene gått til? Heldigvis finnes magasiner, for ikke å snakke om internett. Jeg har begynt å planlegge sommerens terrasse, og undrer meg om det skal være noe tema der ute.. Sitter derfor og "blar" i masser av inspirasjon. Har i hvertfall sett meg ut noen planter, så trengs noen puter til rotting-gruppa.

På én måte er det litt godt med regn også, da har man en unnskyldning for å kose seg inne. Dog får man ikke opprettholdt brunfargen..! Vi får nyte de solskinnsdagene vi får. Har allerede begynt å glede meg til Brussel'turen i sommer, og ønsker en liten sydenferie til høsten igjen.


Vel vel, siste fridag for denne gang, i morgen er det tilbake til virkeligheten! Det skal bli litt godt også. Selv om jeg og Amigo har koset oss max, og startet dagene med turer. Kvalitetstid, er LYKKE. Jeg er bare så alt for god på å snu døgnet ved fri, desverre. 
I dag kommer kjære hjem fra Manchester også :D

HAVE A NICE WEEK :)

Taste of Summer
Av det lille som har vært av finvær etter hjemkomsten, har vi å benyttet oss av. Det med langbukser og jakke, riktignok.
Jeg og Amigo har gått turer og spist is, og faktisk jordbær også. Gleder meg til de ordentlig gode sommer'bærene kommer.. ♥

Så plukket jeg med meg en fin busk med velduftende syriner, som jeg tenkte skulle få sin plass i stuen. Men det var før det fløy en <<gigantisk grønn flue>> opp av buketten da jeg fylte vasen med vann. Så, pysete som jeg er, fikk jeg ikke fred før den var "borte" (etter ca. 10 min. kamp), og syrinene fikk derfor plass på terrassen(!).
 

5 års bursdag :)


GRATULERER MED DAGEN, Amigo ♥


* * *

Vi har altså feiret "barnebursdag" i dag :) Og da hører såklart kake og gave til.
Det ble vel og merke bare oss to, ettersom pappa er på fotballtur til Manchester. Altså tok jeg ikke steget og inviterte til hundebursdag ;-) he he..

Når det er sagt, tror jeg Amigo, den firbente er svært så fornøyd.
Han ligger rett ut, etter (leverpostei)bursdagskake, gave, leke, godis, tur, kos og lek. Altså alt han elsker, så det må da ha vært en dag med alt han måtte ønske seg :)

Nå skal jeg kose meg med litt jordbær +++

Back

Vel hjemme etter en alle tiders ferie i Hellas :)

We're leaving on a jetplane... :)

Nå er mesteparten av pakking og forberedelser unnagjort.
Tidlig, tidlig i morgen (eller sent i natt om du vil) setter vi oss på flyet til varmere strøk.

Destination; Zakynthos, HELLAS ;-)
♥♥♥
So long!

Lavendel


En flott Lavendel'plante får pryde inngangspartiet vårt i sommer ♥

Perfect moments


Late dager på strender i Ios (Hellas)
 
Soon to be refreshed. Men denne gangen går turen til Zakynthos, Hellas.
:D

Newin; SNÖNye øredobber fra SNÖ OF SWEEDEN.

Jeg har sansen for denne typen dobber, og har de i ulike merker, farger og former. Både matt og bling, perler og grått for å nevne noen..
Du får de i ulike gullsmeder og butikker som selger accessoarer.

oops..


Ble "litt" godis i helgen ;-)

Helgen har vært ren kos, på alle mulige måter. Nydelig vær, mat og FRI, helt herlig. Bare denne arbeidsuken nå, så drar vi en uke til Hellas :D

hits