januar 2009

U just gotta love them...

btmops
pomchihuahua

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, dette er mitt drømme'hundeharem. Bestående av min egen hund Amigo (papillon) - såklart, samt en stk. av rasene boston terrier, mops, pomeranian og chihuahua. Er de ikke fine? ♥
Om jeg bare hadde hatt et hus med stort og fint uteområde.. Så kan jeg like gjerne slenge på en
black stallion;)

Hvis ikke hest et pent og elegant dyr, så vet ikke jeg!

bsblack beauty

I want it now!

cec
  • Sommer, sol og tæææn
  • Økt stillingsprosent
  • Pc og nett

Ja det vil jeg! Vinteren er her for fullt, og jeg er lei snø og kulde og lengter bare etter sol, varme og lettkledde klær. For ikke å snakke om bare veier når jeg kjører til jobb! :p
Som nevnt har hardisken vår tatt kvelden!! Kjedelig nok i seg selv, men vi mistet også en hel masse bilder og skriv vi ikke har fått over på cd/usb! :( Så nå vil jeg ha igjen pc og internett hjemme. Jeg merker nå hvor mye jeg kjeder meg uten, kanskje på tide og finne noe mer fornuftig å bruke all tiden til overs på?!
Foreløpig jobber jeg halv stilling i psykiatri, noe som for meg er for lite. Jeg merker hvor deilig det er å komme tilbake på jobb å få brukt seg selv litt. Samtidig kjenner jeg at 70-80% hadde vært fint. Vi får se da, om ønskene etterhvert blir oppfylt... Det er jo lov å håpe ;)
Nå må jeg ut å gjøre et par ærend.

Ha en fin dag!

Cecilie

Operativ system not found

Operativ system not found !?!!
Det var det som møtte meg da jeg forsøkte å slå på pc'n i går..! Pc'n har kræsja *H Y L*!!
Artig kan du tro..så nå har vi ikke nett hjemme :( Først nå merker jeg hvor "avhengig" jeg er, ikke minst hvor mye jeg sitter å klunker på pc'n!
Vel, hvis jeg skal se det positive i det, enda en grunn til å kjøpe ny pc. Har nemlig tenkt på å kjøpe meg en liten og snerten nettpc, i og med at både jeg og samboeren min begge bruker pc'n en del er det greit å slippe kølappsystem når vi begge vil bruke pc'n ;)

Over til det store valget! Hvilken farge skal jeg velge tro?
Hvit eller Rosa
lus020a0934385aceraspireonepink

Babyboooom og forpliktelser!

st91p gifteringer

Wææh!
Jeg syns alle rundt meg på alle kanter kjøper bolig, forlover seg, gifter seg og sist men ikke minst får barn! :O
Er det nå jeg begynner å bli gammel? NEI, langt i fra. Jeg kjenner jeg har litt spader og noia for å bli gammel, hva nå det er?!
For meg er det viktig å holde seg ung til sinns, alder er bare et tall!
Jeg er ikke redd for å binde meg, men det å bli "voksen" og "gammel". 

Forpliktelser på høyt nivå
Vel, det er vel noe med det at man blir eldre. Og det er kanskje ikke så rart at jevnaldrende venner og bekjente etablerer seg og stifter familie.
Jeg bare undres om det er like gjennomtenkt hos alle? Det er nokså betydningsfulle valg å ta om man legger genuin betydning i de forskjellige handlingene. En ting er de valgene som handler om forpliktelse mellom to mennesker, men mest av alt tenker jeg på det å få barn. Det er alvor. Da er det ikke lenger bare snakk om mann og kvinne, men faktisk det å skape et nytt liv. Et menneske du er ubetinget knyttet til hele livet. Og jeg tror nok desverre at en del går i den blemma når man er nyforelsket og alt er bra, for så å finne ut at man ikke passer helt sammen når man lærer hverandre å kjenne. Det er jo alltid synd om foreldre går fra hverandre, men før barn engang har rukket og fylle fem er jo bare trist. Og noe av dette tror jeg kan skyldes forhastninger, både i valg av partner, men også det å få barn i tidlig alder.

Jeg vil ikke ha barn - enda
Selv vet jeg veldig godt hvor jeg står. Jeg vil ikke ha barn med det første, noe min samboer og jeg er veldig enige om begge to. Jeg har alltid tenkt på 25år som perfekt timing for å få barn, men virkeligheten er for meg en annen. Tiden går så fort, og jeg merker at jeg rett og slett ikke er klar for det livet enda. Jeg syns jeg har det utrolig fint slik jeg har det nå og er ikke klar for å gi slipp på ungdomslivet enda. Høres muligens egoistisk og uvitende ut, men det er slik jeg føler det. Jeg har tre tantebarn i alderen 4-16, og kjenner at selv om det er utrolig stas holder det lenge med tantebarn for nå. Jeg er klar over at man ikke slutter å leve når man får barn, kanskje tvert i mot. Men min livsstil er ikke tilrettelagt for barn, ikke enda. Og for meg er det et såpass stort valg som innebærer så mye ansvar at det er noe jeg vil planslegge og kjenne at tiden er inne for. Men for all del, jeg gleder meg utrolig til den tiden og den kan jo komme før man vet ord av det.

8år med kjærlighet
Selv har jeg den 11 februar  vært i lag med min samboer i 8år!

Og det er først nå på vår jubileumsdag at vi skal forlove oss!

På tide tenker nok mange, og det tenker vi også nå :))

Jeg gleder meg veldig, og for oss betyr dette virkelig noe. Dette er en markering på at vi har hverandre, og ikke minst hva vi er for hverandre. Og en dag blir det bryllup, men dato for dette er ikke bestemt.
Et bryllup er steget videre, som igjen krever planlegging, tid og penger. 
Da vi ble sammen var vi 16 år, og vi tenkte forlovelse i en alder av 18 og bryllupp da vi ble 20! Hehe.. ting blir ikke alltid som man tenker seg, og det taler vel for seg selv - vi har ikke dårlig tid! Vi tar det sakte, men sikkert ;)
Vi har jo også en liten gutt, Amigo. Som det rekker lenge med:)

Alle er vi forskjellige og godt er vel det. For første gang er det nå en i jentegjengen min som venter sitt første barn om en månedstid. Det blir stas, og alle tantene gleder seg :)

Den gang da..

photo20

photo29

Jeg og jentene, for en del år tilbake

Id eller Glo minerals?

Glo eller Id
Ja det lurer jeg virkelig på. Jeg har enda ikke fått utforsket mineralsminke, men jeg er veldig nyskjerrig og lysten på enten id eller glo. Av en eller annen grunn heller jeg mot glo. Dette frontes jo blant annet av Tone Damli Aaberge..blir man like pen som den frøkna om man bruker glo mon tro?! ;)
Jeg bruker kun sminke i form av pudder og/eller rouge, hovedsaklig for å få litt farge og glød i huden.
Kan ikke du som leser dette dele dine erfaringer, dersom du har noen?
Har du andre anbefalinger tar jeg gjerne i mot det også :)

gloid

Weekend tur - Tønsberg :)

015

Jeg hadde satt på negler for første gang igjen siden jeg var 12 (!), så de var i fokus hele kvelden ;p
020021

Hjemmehygge før byen..
017

018

                    Festbrems!                                  Amigo koser seg på fanget til Monica :)
025026

Nails ;)

00

019

034 037

Café'hygge & Latte'kos

Jeg, Rune, Monica og Bård på cafébesøk :)

006

005

003003
004004

Sosialisering ;o)

018

Om kort tid drar jeg, Rune og Amigo til Tønsberg for helgen :))
Vi skal besøke et vennepar, og se hvordan de har fått det i sitt nye hjem. De har nemlig kjøpt seg halvt hus (!) så det blir spennende å se. Skal bare kose oss og ha det gøy, satser på en koselig og gøyal helg :)

God helg! :)

Cecilie

Kjekt å ha ;)

003004

Tror aldri jeg kan få nok hår'stæsj..


005

Det gjelder vel det meste egentlig.. og så kjekt som det er når man har lett hele Oslo rundt etter en ting og så dukker den opp på barneavdelingen, det er jo greit når man kommer inn i jente str. 14 ;)

In the summertime..

202

Åå jeg savner sol og varme!
I dag er det jo full vinter igjen, det snør og det snør! Men likevel, jeg og Amigo var tidligere oppe i dag og hadde klokken tolv allerede godt en fin tur :)) Men det var bikkjekaldt! :(
Vi får bare trøste oss med at det går mot vår..

rcnissy

Get a grip!

Cecilie, kom deg ut og gå tur - en lang tur (Ja, dette er rett og slett en oppfordring til meg selv)!
Jada.. det er bare det at jeg er B-menneske og liker å gå turer utover ettermiddagen/kveldinga, men da er det mørkt. Og jeg må innrømme at jeg er ikke spesielt glad i å gå "alene" i mørket. Og å få med Rune på tur, er som å få med en katt på svømming!! Det taler vel for seg selv :p
Men det går heldigvis mot lysere tider, og da er det heller ingen unnskyldning! Jeg liker nemlig å gå turer, det er bare som sagt ikke det første som frister om morningen eller når jeg kommer rett fra jobb. Åå som jeg gleder meg til sol og sommer. Da skal jeg bli flinkere, først og fremst for Amigo sin del , om ikke like mye for min egen.
Mitt løfte til meg selv!

n62236008810719018514

Me Love Sale :)

Jupp, har vært på shopping i dag og det hovedsaklig på salg ;) Jeg fikk rasket med meg en del klær og stæsj også gitt! Åå det er så fint å fornye garderoben noe, deilig deilig! :)

004

006005

Amigo likte klærne jeg kjøpte.. :)

Men nå skal jeg spise! Middagen i dag blir så spennende som en enkelt pastarett, bestående av pasta, kjøttboller, brokkoli og minigullerøtter..yummi!
Så blir det nok litt TV-titting, det er jo faktisk Brothers&Sisters :))

Over og ut - kaffegrut!! ;)

Tuesday means DESPERATE HOUSEWIVES ;)

desperate houswifes


Wee, johoo! 
Jubel fra alle landets frøkner og fruer!! I dag er det nemlig tirsdag og Frustrerte Fruer ;)
Og jeg tviler på at jeg er den eneste som er fornøyd med det.. kos dere jenter (og evt. gutter) :)


frustrertefruer

z..zZ... I wish

Aah hjelp, jeg får ikke sove!
Jeg har klart å snu døgnet! Og det passer dårlig når man skal tidlig opp på jobb..
Å jo hardere jeg prøver og jo mer jeg tenker på det, desto vanskeligere blir det å sove!
Så da blir det til at jeg blir sittende å rote rundt på nett da, nokså mye titting på blogger.
Og jeg må si det virker som det florerer av kroppsfikserte jenter i bloggsamfunnet, virkelig usunne sådan. Jeg for min del orker ikke engang og bevege meg inn på deres skriveri og bildeinnlegg, triste saker. Får håpe de finner seg selv og sin vei ut av det, om man kan si det på den måten..
Vel, uansett dette blir mitt siste gjøremål for i kveld, nå er det kvelden og kroken på døra!

Andre sover så søtt, så søtt..
400

Makeover - Home Edition

Forandring fryder

012 

014014 old


005

003003old


007002

017016

Vi har fått den nye spisegruppen på plass, pluss noe stæsj her og der.
Er spesielt glad i de nye sofaputene vi fikk til jul.
Litt veggdekor i form av wallstickers gjorde også susen:)

Two of a kind ;o)

Hoods..
342
066


064072

We like colours.. :)
014032

011029081030
031083037

S e x a! ;)

nice

Sheit!! Tiden flyr..

I godt selskap.. eller når man sitter foran pc'n!

Nå skal jeg krype opp i sengen min å se på ingen andre enn "KUNG FU PANDA"!! :)
Sovnet fra den i går kveld så jeg forsøker på ny i natt..


kungfupanda
 
God natt da dere!

Cecilie

Æeh..ja ikke sant!

mopss

Hva er det som skjer med demonstrantene?!
Med fare for å bli en smule usakelig selv her, må jeg bare si at jeg syns det hele er helt på trynet! Er det virkelig mulig å synke så lavt og bli så smålig! Jeg syns rett og slett det er patetisk. Jeg merker at jeg blir så provosert..
Etter nyhetene å forstå er det ikke engang politisk engasjert mye av det, men et påskudd til å lage og oppsøke bråk! Har de i det hele tatt en anelse om all elendighet som foregår. Eller i det minste en mening og et engasjement rundt krigen.
Uansett standpunkt, hva hjelper vel vold og bomber som en slags markering og ytring!
Jeg skal ikke gå noe nærmere inn på dette for det er jeg nok ikke den rette til. Men det er så ufattelig trist å tenke på de uskyldige oppi det hele.
Pfft.. trist at folk bruker engasjement så feil. 

The Drink

Skal du ta deg en aldri så liten "voksenbrus", eller "eventyrbrus" om du vil, har jeg et tips:

Irn-Bru og Bacardi Apple, it's goooood ;)

011
Fruktbrus fra Skottland og Bacardi med eplesmak
Have a nice weekend :)

Pink Lady

Pink lady eplene er trolig de beste jeg vet!

001

Ser ut til at Amigo mener det samme..  :o)
019

My Boo

r
My own little "brownies cookie" ;) ♥

Brothers & Sisters

Nok en gang skal Brothers&Sisters få pryde bloggen min..

brothersandsisters1222894785

Denne serien er så fantastisk BRA!

On the road again;)

048

Nå har jeg omsider tatt til mot og kjørt her i byen!
Jeg kjører riktignok ikke rundt i denne store sneisne karen, men en noe mindre utgave. Nærmere bestemt en MiniCooper, som er en nett og fin bil i byen. Når sant skal sies så kjører jeg ikke i sentrum, men til og fra jobb. Så nå er jeg virkelig fornøyd med meg selv! Jeg eier nemlig ikke retningssans, og syns det er et eneste kaos og pes med alle kryss, filer og stress i bytraffikken! But I did it!

Peace out!!

IKEA'Shopping

011


Smått & Godt!
Har vært på Ikea og handlet litt i dag. Vi fikk gavekort til jul og det var det ikke noe problem å få brukt, for å si det på den måten;) Ble en del nyttig ting, pluss litt pynt og en kommode. Så nå skal det bli orden i heimen, og en liten makeover;) Blir så bra atte!

Fra det ene til det andre, tror seriøst at gutter kan lide av PMS, eller noe som er enda verre :O
Makan til grinebitter av en samboer jeg har hatt i dag!! Ja det har du bare godt av å høre, så det så :p Høhø.. og jeg har vært effektiv som bare det i dag, er det noen her i huset som fortjener tittelen så er det megmiss handy;)

This is me today..
0030

And goooood night :)

Cecilie 

Kissing the year 2008 goodbye, and WELCOME 2 0 0 9 ;)

016014

011009


Rolig Nyttårs'feiring
Jeg jobbet "lille"nyttårsaften, nyttårsaften og første nyttårsdag, slik at det ble en stille og rolig feiring hjemme.Det var helt greit egentlig, og jeg hadde det koselig med de to guttene i mitt liv - min kjære Rune, Amigo ;)
Og litt god mat hører såklart med :)

Alle gode ønsker for det nye året!

Jeg har følelsen av at det blir et fint et;)

Cecilie

020019
hits