Tiden strekker ikke til...

Long time no see!

Det var en stund siden ja, døgnet har for få timer eller noe i den duren.. 
Det har skjedd litt på denne kanten siden sist. I høst startet jeg på skolen igjen, så jeg er delvis tilbake på skolebenken. Det vil si at jeg har begynt på deltid og går ved siden av å jobbe, som slett ikke er noen spøk. Derav knapt med tid hvor bloggen ikke har vært prioritert.

Jeg har hele tiden visst at jeg ville studere videre, men var forsynt etter bachelorgraden og ønsket praktisk erfaring før videre studie. Men nå var altså tiden inne for litt faglig påfyll. Jeg er sosionom (har bachelor i sosialt arbeid) i bunn og går nå videreutdaning i psykisk helsearbeid ved Høgskolen i Oslo. Det kjennes bra og jeg er veldig fornøyd med at jeg nå er i gang. Forandring fyder og mer kompetanse innenfor feltet er slettes ikke dumt. 

***

Dog har det ikke bare vært jobb og skole, jeg har blant annet vært på en ukes middelhavscruise som var helt fantastisk. Kan virkelig anbefales! 

Koselig å se at det titter folk innom til tross for laber aktivitet her inne, skal forsøke å få gjort noe med det fremover. Ellers må jeg (igjen) nevne at det er daglig aktivitet på Instagram under brukernavnet cecesp
God uke til deg som titter innom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cecilieespeset

cecilieespeset

28, Oslo

Jente i sin beste alder, som bor i Tigerstaden sammen med min kjære og vår lille papillon, Amigo. Utdannet sosionom, og jobber i psykiatrien. Interiør, mote -og fotointeressert. Velkommen til min blogg. All tekst og bilde er av meg om ikke annet er (opplagt) oppgitt, vennligst spør om det er noe du ønsker å låne. Takk for at du titter innom, håper du vil trives her inne.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits