I jakten på julestemning


Stemningsbilde fra kveldens tur i NydalenDen kommer og går, julestemningen. Og mens jeg forsøker å tviholde på min barndoms jul-følelse, dukker den opp litt nå og da, når jeg minst venter det. Det er rart dette med tradisjoner og minner, når man blir eldre merker man jo at ting ikke er fullt like stas lenger, selv om man kanskje skulle ønske det. Som f.eks. jule(barne)tv, tradisjonen tro ser på det hvert år. Helst skulle jeg kjent på spenningen og følelsene jeg hadde da jeg var barn hvert år, sukk.. Julen er heldigvis noe fint for meg, jeg får trøste meg med det og fortsette å tviholde på det jeg kan.

Julelys og levende lys er defintivt noe av det som er en del av julen, og risgrøt har jeg spist en god del av denne måneden :-) Dessuten er gleden av å glede andre, kanskje den største :-)

En "julete" klem fra meg ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cecilieespeset

cecilieespeset

27, Oslo

Jente i beste alder, som bor i Tigerstaden sammen med min kjære og vår lille papillon, Amigo. Utdannet sosionom, og jobber i psykiatrien. Interiør, mote -og fotointeressert. Velkommen til min blogg. All tekst og bilde er av meg om ikke annet er (opplagt) oppgitt, jeg ser helst at du spør om det er noe du ønsker å låne. Håper du vil trives her inne.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits