To fluer i ett smekk


Amigo har lekt Chihuahua i dag...

Hihi, ser ut som han er litt utilpass til høyre her, men sannheten er at han hadde god plass og så virkelig ut til å trives. Faktisk så tror jeg at, om Amigo fikk velge ville han vært med titt og ofte, men han er som sagt ingen chihuahua, og har heller ikke vekt som en(!) Hehe.. man kjenner 4-5 kg på armen..


Dessuten liker han å gå og være ute, såklart (som forsåvidt gjelder for alle hunderaser med mindre de blir oppdratt til noe annet, ikkje bra..)!
Men i dag slo vi to fluer i ett smekk. På den måten fikk vi gått tur samtidig som (mat)mor fikk unna noen ærend. Passet veldig fint.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cecilieespeset

cecilieespeset

27, Oslo

Jente i beste alder, som bor i Tigerstaden sammen med min kjære og vår lille papillon, Amigo. Utdannet sosionom, og jobber i psykiatrien. Interiør, mote -og fotointeressert. Velkommen til min blogg. All tekst og bilde er av meg om ikke annet er (opplagt) oppgitt, jeg ser helst at du spør om det er noe du ønsker å låne. Håper du vil trives her inne.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits