Plastisk Kirurgisk poliklinikk 05.05.09

Ææ æ æ æh !!

Nei jeg skal ikke få nye pupper..!

Jeg skal til Rikshospitalet for arrkorreksjon, og jeg gruer meg verre enn verst!
Etter og ha hatt "piercing" øverst i øret har det dannet seg type arrvev som kalles keloid.
Det er utrolig ekkelt å se på, samt at det er vemmelig og ubehagelig. Blant annet når det er kaldt ute eller om jeg ligger for lenge på øret, blir det helt vissent og ømt.
Dette gjør at jeg alltid passer på å ha håret eller et bånd over det ene øret  for å dekke for de stygge og ekle kulene, som jeg har vanvittig komplekser for!

Men det er ikke bare bare å fjerne keloid nemlig :(
Sjansen for at det utvikkles nye kuler er nokså stor. Jeg har allerede forsøkt behandling i form av operasjon og kortisoninjeksjoner, uten hell desverre. Men jeg håper de gjør et forsøk på ny operasjon eller noe annet effektivt.
Det andre øret mit er nemlig like pent etter operasjonen, men operasjonen på det andre var et helvete!!
Det ble i utgangspunktet "bestilt" samme lege som første operasjon ved lokalsykehuset, men denne gangen hadde han desverre med seg en "lærling" som utførte operasjonen. Og jeg er overbvist om at det er "hennes feil"! Operasjonen var vond i seg selv og jeg måtte be om mer bedøvelse. Ikke nok med det, etter operasjonen var jeg så kvalm av smerte at jeg holdt på å gå i bakken. Og kulene, ja de kunne man fortsatt se formene til..!
Derfor setter jeg nå min lit til Rikshospitalet. Det blir nok først og fremst en ny konsultasjon før noen ny behandling tenker jeg, men jeg håper på det beste.

Ønsk meg Lykke til, jeg er piss'nervøs!

bilde 187
Oppdatering
Det ble med konsultasjon i dag. Noe jeg igrunn var ganske klar over. Jeg må vente en stund på time til operasjon, siden jeg skal ha litt mer beroligene enn bare lokal bedøvelse. Så det blir ikke før sommeren i følge legen:(

Dette kan jo være til skrekk og advarsel. Det er altså ikke bare stas med piercinger.
 Keloid er noe man utvikler dersom man er disponert for arr, dette er mulig noe man bør sjekke opp før man skaffer seg hull i ørene eller andre steder. Hadde jeg visst dette ville jeg droppet hull øverst i øret.
Skulle nok hørt på bestefar den gangen ja.. - "det er bare noe tull, alle dissa hulla overalt"!! Hehe.. ja jeg skal si meg enig i at det var tull!
Nå håper jeg bare keloidene jeg har på øret blir borte for alltid etter en ny operasjon.

2 kommentarer

BlondeJulie

05.mai.2009 kl.11:02

Lykke til! skjønner godt at du er nervøs!stilige briller, hvor er di fra? :)

cecilieespeset

05.mai.2009 kl.20:02

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits